keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 31 Oktober 2009

sesi meluah perasaan ...

baru kejap someone call ... kawan jijah .. cuak juga jijah bila tetiba orang call dalam waktu waktu begini (dalam hati .. kenapa ni dia call waktu macam ni?? jgn laa sesuatu yg buruk berlaku) n syukur juga jijah masih belum tidur (tengah study bagai nak rak for the last time nii) ...

jijah juga bersyukur sebab dia call jijah ... sekurangnya ada juga tempat dia mengadu n lepaskan feelings and sekurang nya dia tak buat keje-keje bodoh yang tak sepatutnye di lakukan ... dua dua tengah panas hati ... elok laa cool down dulu ... bincang leklok ... soo sekarang ape yg jijah tulis ini bukan laa nak cerita pasal ape berlaku pada dia ... cuma nya nak lepaskan feeling jijah jer ... dengar citer dia tadi .. jijah lak berdebar ni (dup dap dup dap) kencang je jantung jijah berdegup ...ape pun tadi... jijah pesan suh dia balik umah ... dah lewat ...bahaya ... selesai leklok ... sabar ... memacam laaa .... risau sehh .... (jijah cari orang tu .. dia lak takde) emmm sadis .. ni dah ilang fokus n cant stop thinking abt it...

mmmm... tak kira lelaki atau perempuan .. dua dua juga perlu banyak bersabar ... kena fikir secara positif n jgn ambik tindakan terburu-buru ... setiap apa yang berlaku pasti ada sebab musababnye kan ... bincang la leklok ..

lelaki ni biasa suka ambil sikap mendiamkan diri n telan masalah tu sensorang ... hiss .. tolong lerr .. orang pompuan ni banyak soalnyer .. kalau boleh sebesar zarah pun dia nak tau gak ... soo ape yg berlaku in between ... bincang le ..jgn diamkan jer ... tersiksa tau perasaan bini yg suka tertanya-tanya tuu ....

emmm .. sikap nak lari dari masalah juga tak elok ... korang kan gentleman .. patut lebih arif n penuh pertimbangan dari pompuan ... tak gitu ke? kalo asik nak larikan diri malas nak citer panjang .. malas nak selesaikan .. sampai sudah leee tak selesai ... (mati lerr makan perasaan sensorang kat umah bini nyer tuu) haa tu yg jadi memacam tu ... (ecehh macam tau tau je aku hal umah tangga ni .. sendiri pun lom kawen .. hahahhaha ..hampesssssss)

hergh .. entah lah ... bila dah selalu sangat dengar cerita masalah orang sana sini tak kira lelaki @ pompuan ... jijah lak naik fobia ... kekadang. banyak nye pancaroba orang dah kawen ni ek ?? hmm .. jgn laa jadi situasi macam tu pada jijah hendaknya ... tak larat nak melayan perasaan laa .. kalo boleh nak idop aman je .. takmo pikir negatif ... takmo cari masalah .. takmo cari pasal ... takmo gado-gado ... (hahah macam straight line jerr) ... maksud jijah ... kalo perkara yg positif ok la ... yg negatif tu jijah tak suka ...

mmm jijah memang tak suka cari pasal ... sbb nye .. jijah ni cepat panas ati... cepat tak suka ... soo disebab kan dua perkara itu ... tindakan yg akan jijah ambik .. sama ada terus blah ... atau jijah diamkan jer ... (part diam ni memang sah sah jijah panas ati tahap gaban Z) .... then satu agi .. bila jijah bersuara .... memang itu tandanya jijah dah bebetul tak dapat tahan (tahap dewa-dewa nye panas ati tuu) ... pastinya rasa menyirap darah ke muka ... tangan pun dah ketar rasa macam (heii ada gak kena jotoss ni kejap agii) ... ohh sori .. satu agi .. jijah tak reti nak marah orang seselow ekk .. uncontrollable voice (maklum lee .. selalu kena kasik komand kawad kaki ... hahahha) .. hampehh ...

ape pun .. jijah selalu doakan kawan-kawan jijah tenang, happy n selamat sihat selalu ... bahagia dengan orang tersayang .... n jijah harap jijah juga bahagia dalam hidup jijah ni ... walau cemana ceritanya sekali pun .. (n harapnya dia dapat bertolak ansur n paham dengan perangai jijah yg tak betol ni)... kalau ada laa .. n kalau bebetul dia sayangkan jijah lerr ...

mana dia ni ??? tak sms lagi ...
--------------------------------
Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky