keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 3 Oktober 2009

spek @@ mata

huuu ... sehari je dah siap ... 01/10/2009 ... harini aku tak keje .. ada hal sket ... and at the same time ..aku rasa aku perlu melakukan sesuatu .. this eye pain is killing me ... lagipun takkan nak tunggu sampai rabun baru nak wat cermin kot ??
aku di anugerahkan dengan penglihatan yang baik .. syukur alhamdulillah .. tapi bila kena tenung skrin komputer .. dari pagi sampai ke malam ... tak tahan woo ... sakit mata aku ni bagai di picit picit ... berair mata n jadi macam blur-blurr ..
soo ... kelmarin aku ajak pak lah g kedai spek ... memang mata tak rosak ... kalo ada pun belah kanan jer .. tu pun just 25 je powernya ... lepas ikut semua procedur ... last dia cakap better tak letak power ... lebih selesa n takde banyak beza pun... cuma buat utk digunakan masa aku guna PC ... uv protection n ape tah ... tak ingat dah .. hehehe ...
..................................................................................
p.s : huuu ...keperluan @ kehendak ??

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky