keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 2 Oktober 2009

syatrah nye keje la niii

ape ni ???


tu la dia keje si Syatrah ni ... abis muka aku di tampal sticker masa on the way g jalan jalan kat cameron highland ... tiap kali dia tampal satu sticker .. sengih jerr ... then dia gelak kemain lagi ...
udahnye aku tampal balik kat muka dia ... hehehe gelak lagi ... syatrah ... syatrah .. ada je keje ko ekk
kat belakang tu Ibu aku ...


gambar dengan syatrah kesayangan ku ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky