keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 26 Oktober 2009

Syatrah oh Syatrah




Isk .... ape kena ngan syatrah ni ... bila dapat je tempat letak tisu dapo tu .... terus dia buat ala-ala mic stand tu .. siap joget joget n gerak gerak macam penyanyi rock tuu ... hahaha .. puas lah pak lah n Jijah gelakkan dia ... dah la pakai pampers jer ... hisss .. anak dara ke ape nii ???


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky