keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 28 Oktober 2009

zorro oh zorro


isk ... tetiba windu kat zorro lak ... mana laa dia pegi ek ... kalo yer ada orang curik dia ... cemana laa dia sekarang ... adakah montel macam dulu .... adakah dia manja macam dulu ... heeee adakah dia macho macam dulu gak ??? kuat makan zorro ni ... jijah bela dari dia besar tapak tangan jerr ... sampai laa dah pandai menggatal n dah ada baby sendiri ... wawawa ... tergamak tul orang yg ambik zorro ni tauu ... sadist nyeee ......



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky