keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 29 November 2009

1st love...

Rasanya... Takde manusia dalam planet bumi ni yg dapat melupakan semua kenangan lama dia kan... Walau dah cuba sedaya upaya. Walau tak menyebutnya dengan lidah... Tapi kekadang pasti terlintas juga....
Mimpi kan mainan tidur... Tapi ngape laaa jijah mimpikan dia? Maybe dia rasa bersalah ke? Atau teringat kat jijah ker? Atau life dia tak happy ke?
Jijah dah lupakan semua... Dah lepaskan semua pasal dia... Yg ada cuma kenangan dalam memori jijah yg tak mungkin dapat di "delete". Maybe dia rasa bersalah atau masih ada yg terbuku di hati dia kot.
sblm ni jijah selalu tertanya n berdoa agar dia cari semula jijah...selepas 5 thn... Tuhan makbulkan hasrat jijah tu... n ternyata saat itu lg memeritkan. Lagi teruk rasanya dari masa dia hilang ditelan "Bermuda triangle". Haha terbukti dia juga takkan dapat lupakan semua.
Takpe lah... Setiap apa yang berlaku ada sebab musabab n hikmahnya kan... Esok atau lusa siapa tahu... rahsia di sebaliknya akan diketahui juga... Semoga dia akan selalu berbahagia bersama insan yang dia pilih.. Dan dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat....
...:....................


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

cheqna berkata...

setiap apa yang brlaku mesti ada hikmahnya kan???

apapun yang terjadi..berjalanlah tanpa henti...

Tanpa Nama berkata...

awal yang baik

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky