keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 12 November 2009

buah dabai?





buah dabai? Korang tau ke buah ni? Ini first time jijah jumpe n rasa... Takde perasaan je makan buah ni... Rasa lemak je.... Kulit dia lak rasa semacam... Tak bley nak explain... Buah ni datang dari sarawak... Soo ada org sarawak yg leh explain ka utk apa buah ni...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Mr PenyuBiru berkata...

tak pernah dgr dan tak pernah makan.1st time ni

Jijahh @ f.k berkata...

rasa dia mcm buah avokado... Lemak je.. Tapi memang banyak tu je jijah rasa. Tak boleh nak telan

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky