keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 6 November 2009

cas negatif

rupanya seharian jijah takde kat office semalam dorang semua di landa ribut taufan dalam office.. Sepanjang hari dia dok membebel sumpah seranah ape semua kuar.. Sengap je semua..
pagi ni sesi meluah perasaan,,semua cerita semalam dah dia cerita kat jijah..semua versi cerita dah tau..
susah juga konflik dalaman pejabat nih.. Banyak betul cas negatif ni.. Serius.. Since aku dah terkena n dah tau konflik dalaman kat sini... Aku banyak diam n buat keje aku jer. Malas nak campur malas nak ambik port. Dorang ni kekadang bila kita baik. Mula la naik kepala. Hahaha semua kena jotos depan depan kalo ngan jijah. Elok mcm tu dari mengata kat belakang.
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky