keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 8 November 2009

Daun kesum daun kari

isk .. tengok citer kat tv1 ni teringat masa aku baik ngan Burn .. mak aii ... padahal kengkawan jer ... orang sekeliling nengok semacam jer ... macam buat salah jer ... tau la kalo kami berjalan nampak macam zibra.. belang belang .. hahaha ...

anyway family dia memang baik ... layan kitorang macam family member jugak .. anyway .. ape jadi ngan dia ekk .. kawen ke tidak ngan si sue :-? hmm ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky