keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 18 November 2009

faiz oh faiz...


mmmm kalau jijah sebut faiz mesti korang tertanya sape lak nih.... Tapi kalo jijah sebut Dr. faiz....hahah semua kenal la kan... Angkasawan tuu... Tadi jijah g makan tengahari... Alih alih dr faiz ni turun ngan sorang mat saleh ni... Opismate dia la kot...
Masa nampak dia tadi... tetiba je nak tegelak... Sbb nye teringat 1st time nampak dr faiz ni.... Masa jijah sampai kat cafe... Dr ni tgh makan ngan kengkawan dia... Soo masa sekali imbas tuu.. Jijah terdetik dalam hati... Isk..macam kenal je... Mana ekk kenal dia nihhh... Sampai masa tu maybe dia perasan jijah tertoleh 2 kali...dia pandang n senyum... Jijah senyum la balik... Hahaha tengah makan baru pahsan aaaa... Angkasawan daaaa... Ape la punya lambat pikapz bak moto pasola daaa... Hahhahah.... Hampeh....
selepas tu memang fk kenal dah laa..tak blurr blurr lagik.. Ni dah kali ke 4 jijah nampak dia... Haha ada gak sekali nampak dua dua angkasawan tu makan sekali kat cafe... (hahah dah kenal laa tak blurr dah)
:................
hmmm jijah... Jijah.... Kronik budak ni sorang....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky