keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 19 November 2009

frust ...

petang tadi jam 2.30 ... jijah pegi cafe ... macam biasa .. tak tau nak makan ape ... soo ingat nak makan western aa .. tapi tak jadi sbb nampak burger macam best jer ... soo jijah order "combo set".. RM5.50 ... ada coslow .. fries n burger ... sooo .. tunggu punye tunggu .. kawan jijah semua dah nak abis makan .. apahal lak bebudak ni tak hantar lagi burger ?? siap bayar ape semua dah ...
jijah nengok bebudak tu siap lepak borak borak agi ... adehhh mesti lupe ni ... aku pun pegi kedai dia ... dorang ngan selambe tanya aku ......ye kak .. nak ape ?? bila aku cakap .. mana burger saya ? dorang buat muka blurr lakk ... (adehhh panas nye ati) dah la lapo .. memain lak bebudak nihhh ... kan tadi saya order combo set ... dah tu dia cakap .. alamak ..salah kira aaa ... saya ganti ngan benjo boleh??? ... benjo ker ... benjii kerr ... aku kena tunggu gak kann?? (dalam ati) ... aku pun cakap ... ahhh tak payah aaaa .... dah tu sorang agi cakap .. akak dah bayar ke?? (adoii .. padahal aku bayar kat dia tadi..) arghh ... serabut otak aku ngan bebudak nii.... dah siap bayar dah tadi ... dia pun pulang balik 5.50 aku... dah tu siap cakap .. akak jgn aa marah ... esok datang agi ekkk .... hurghh ...
ape yg aku tak puas ati ... sbb nye .. masa order .. aku sorang je ada kat situ .. then dah tak ramai orang yg ada kat cafe tu .. kalo kira dua belah tangan pun tak cukup beb ...
aku blaa jer ... abiskan air aku .. beli kuih badak 3 ngan karipap 1 ... air neslo .. minum kat atas.. abis citer...

kata kawan aku dia dah siap buat burger letak atas pinggan n.. siap nengok kat tempat kite duduk tadi... tapi tk tau aaa kalau ada orang lain order ke ape .. aku jawab ... ahh kalo dia bawak kat meja pun tadi aku takkan makan nyerr .... (aku memang macam tu ... kuat majuk n cepat naik angin) hahahaha ... cepat cool ...

THE END


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky