keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 1 Disember 2009

great day....


dah keje balik macam biasa. Harapnya semua berjalan lancar n ok. Smlm gerak jam 9 dari bachok n sampai banting jam 10 mlm. Rest 2 jam d gua musang. Letis.. Part aku dari bentong sampai banting. Jem lak jalan... Erghh. Tah cemana ada lak anak kucing kena langgar kat tengah hiway tu. Gila ke ape org yg campak anak kucin kat tengah jalan sesak tuu? Takkan lak ada mak kucin yg duduk tengah divider hiway tu? Cian dia.. Menggeletik kesakitan... Sib baik gak aku sempat elak... Hampes org tu...
Kalo yer nak buang kucing pun.. Cari laa tempt dia senang nak cari makan... Bayangkan sepanjang umo dah biasa makan org bagi... Makan beskot... Alih alih kena campak kat tempat lain... Cian dia... Even anak kucin.. Ape laa dia tau... Dia nak makan pun mak dia yg kasik... Alih alih kena cempak n kena survive sendiri... Wawa kejamm sehh... Tak sampai ati jijah...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky