keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 7 November 2009

Hair Spa ...


huu ... tanpa di sedari .. rupanya kepala jijah ni banyak masalah...lebih minyak laa .. jerawat laa ..bila dah ada jerawat .. gatal la pulak... .. memacam aaa... kalau beli shampoo utk elak gugur ... kelumumur ada la pulak ... bila beli tuk kelumumur .. gugur pulak dah ... hahahah payah ..payah ...

kalau ikutkan jijah nye tukang gunting rambut (kat kampung)... kena laa buat treatment tradisional ... letak limau (uhhh pedih) .. tapi lepas tu rambut memang bau wangi jerr ...lembut

tadi jijah ngan paklah g unisex hair saloon ...dia nak gunting rambut...jijah just cuci rambut jer ... tapi sbb ngan masalah rambut jijah ni .. dia suggest guna shampoo yg khas ... soo shampoo biasa di pasaran tak bley pakai aa ... lagi kena letak tonik rambut aa .. kasi massage sikit lepas spray ... (rm64) sekotak .. ada tonik n shampoo ...
then steam sejuk utk kulit rambut ... RM40 ... wawawa ... + cuci rambut ... RM7 ...sooo semua rm111 ... wawawa .... ape leh buat kalo tidak botak ...sebelum melarat n nampak kilat atas kepala .. baik laaa korban sikit ... (hahahah kalo tidak terkujat lak dia ..sbb nye tak sangka aweks dia ni ikut style Sinead O Connor .. @ erti kata lain ... skin head ... hahahah... oh tidak ...

tak sanggup jijah ... soo ada sesape yg ada petua nak suh tumbuh n lebatkan rambut ka??


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky