keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 16 November 2009

keje... Keje... & keje...


hmmm sepah n semaknye meja jijah... Sejak dah kembali buat keje proses buku takde la penin kepala nak pikir n buat paperwork.... Kira macam macam lagi laaa.... Best buat keje ni jer... Tapi kalau nak dikira keseronokan bekerja.... Memang takde lah happening sangat...
Hmmm.. Cuba tengok pc jijah.. Huhuhu dah jadi tempat menampal notice n reminder je. Ok gak kan..dari takdak guna langsung.... These 2 3 weeks... Cas Negative banyaknye menyelubungi jijah... Mula ada kepala ribut kat semua benda di office ... Yg sorang staff "keras kepala" dah pegi sabah n swk... Sorang lagi budak baru g Tganu this week. Bos g sbh/swk @ pemantauan not sure... Tinggal la sorang lagi yg hidup dalam "dunia nya".... Mmm letis... Bila tah nak mula projek "check premis" dia.... Hahah i think this is the best time for me to go for motivation course hahaha lack of positive thinking and emotional huahuahua.... But not insane ok.
Soo iguess its just few of us left in the office.
Oh yeah... Sorry for not helping much... Seems nobody want to help me (i herd she said... Kalau saya free nanti.. Saya tlg akak yer... Haha hampes langsung takde punn)... So iguess they can handle everything on their own rite...
What ever lah...malas nak bertegang urat.. Malas nak stresskan diri jugak... Buat keje sendiri jer...senang citer....
.................................
p.s: sejak pembahagian tugas yg tak berapa best tu.. Memang takdak mood langsung... Hilang tenggelam dalam tasik putrajaya... So what???...

Geram tetap geram.. Marah memang marah... Keje jalan macam biasa gak beb...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

-fizA- berkata...

keje tetap jalan.

-kiranya ko ni profesional lar..

Jijahh @ f.k berkata...

isk. Kena la keje beb. Kang tak berkat rezeki ko tau,. Aku takmo rezeki aku anak beranak jiran seblah kanan kiri sok tak berkat. Jadi darah daging tuu,.. Lgpun aku takmo la org yg ganti aku nanti kutuk kau kau punyaa heheh

suhaila-ab berkata...

keje jalan tak per...aku pun kalau tgh tensen keje pun jalan..lagi cepat siap...heheh....salam kenal...

Daud Mili berkata...

keje2...!!!..:)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky