keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 3 November 2009

kenakan aku yerr ...

hehehe semalam terjadi la satu kesah melucukan ... jijah exam start 2.30ptg .. ... soo dapat je kertas soalan .. memang aa kena baca .. soo tabiat jijah lak .. kalo dah tau jawapan nyer tu .. kena jot cecepat kat kertas tu ... (takot ilang ingatan lak lepas tu) hahahah .. penuh le kertas soalan tu ngan jawapan ... ada sorang penjaga dewan nih (lecturer kot) .. sekali lalu .. dia tengok ... lalu lagi .. tengok lagi .. lalu lagi sekali pun nengok jijah lagi .. hahaha ... tak tau aa dia nengok ape ... sbb nye jijah sesambil jawab peksa .. sesambil ngap coklat toblerone (coklat kan leh buat mood seseorang jadi tenang) heheheh ... ngap .. ngap .. n ngap lagii ... 4 ketul jerr ... tak kacau orang pun ... hehehe ... lepas makan coklat .. haus minum air ..makan lagi ... tapi sesambil tu jawab soalan lerr ...
30 minit terakhir tu tak tau nak goreng ape dah ... relax je la .. siap kemas meja ape semua .. hahaha (melampau pompuan ni sorang) ..soo masa tu dia edarkan benang ... jijah pelik gak .. sbb nye pakai buku soalan .. ngape nak kena ikat lak .. soo jijah simpan le tali dalam kotak pensel .. soo .. masa dah dekat nak abis .. jijah tolak buku jawapan ke belah atas (kanan) meja .. senang dia kutip nanti ... upenye pemeriksa dewan ni .. 3 orang duk kelilin jijah ... (ape ke hal nyer nii??) hahaha tak sesempat nak kutip jijah nye paper ke ape .. soo masa dia nak kutip tu .. dia cakap .. Pemeriksa Dewan (PD) : haaa dah sudah ?? apasal tak ikat ??? ...
Jijah : Nak kena ikat ke ?? ...
PD : laaa saya kasik tali suh ikat buku jawapan (sambil gelak) .. bukan suh bawak balik .. bukan leh jahit baju pun ... dah tu depa dok gelak kat aku ... gamat jap kat tempat aku tuu ... (cian orang seblah tengah peksa lagi) .. yg 2 lagi tu pun dok gelak gak ... (gelak slow laa .. sbb orang tengah peksa)
Jijah : sambil dok gelak ... sambil dok ikat kertas ... udah semua dok memandang .. nak ikat pun jadi terkial-kial lakk ... gelak tak bley tahan punya ...
masa kuar dewan tu pun still rasa geli ati .. dok tersengih sengih n senyum je la bila orang nengok kat jijah.....
adoii ... ada ada jer depa nak ngenakan aku yerr ... hahaha teruk betul ...
hantam saja lah labuu ... asal ko bahagiaa ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky