keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 2 November 2009

macam macam lerrr ....

mmm sadis nye .. pc jijah dah kong ... suh pak lah nengok kan ... tapi dia cakap .. "PC ko tu dah uzur sangat tuu .. kasik rehat aje la dia" alaaaaaa ... kalo pc takde .. tak ceria laa hidup jijah .. cemana nak buat keje nih ... sok sem baru .. banyak nak pakai pc ... wawawaa ... lari lagi plan nih ... kalo ada lalink leh aaa buat muka kesian pau dia sebijik kan ... hahahha ... takyah mimpi lerr ... mmm nengok aa cemana ...

oo yeah ... sape tadi cakap .. banyak nye post dalam satu hari .. hahha tu tandanya jijah malass nak baca buku ... ape pun tadi exam .. boleh jawab ... cuma betul ke tidak je tak tau ..har har har .. kata Dr. Ahmad ... if you want to goreng ... make sure u goreng sedap-sedap .. if not how u gonna have good result ... hahahhaah u rite Dr. ... anyway i hope this sem my CGPA will be ok again ...

tadi pagi punye laa kelakar ... kekonon nak ilang ngantuk ler .. study sambil dengar sinar .. hampeh .. dok gelak je lebih .. hilang konsentrasi sehh ... gelak tak bley tahan punya .. hahahah ...

mmm Khamis n Jumaat ni maybe Jijah akan ke Melaka ...aiyarkh .. time time ni lak nak kena g Melaka ...

best nye kalo esok cuti .... wawawa .. suka suki jijah jer .. hahaha ... ok ah ... pening aaa .. kena ujan tadi ... baru mandi je ni ... jap lagi nak tidooo .... (ni pinjam lappy pak lah jap .. mana dia pegi tah ... sorang pun takde kat umah masa jijah balik tadi ...)

~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

Mr PenyuBiru berkata...

pc dedulu lagi mahal dari pc skang tau.so maknanya sape yg ada pc lama tu kira lagi kaya tau.hehe

Jijahh @ f.k berkata...

emmm ... dah 8 thn tuu.. susah nak cari spare part dah ..takpe laa .. ada rezeki jijah beli yg lain laa.

annie berkata...

salam jijah, mcmana exam, boleh buat ke?

Insan Biasa berkata...

ok bagus tu..........

Insan Biasa berkata...

ok tu.........

bnagus.......!!!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky