keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 10 November 2009

mata-mata yg memandang

isk...pepagi lagi dah rasa gabra... Turun dari kereta tadi mak aii ramai nye lelaki kat tangga depan.. Sekali nengok udoh rope mandor dok perati oghang buat koje...ada la dalam 6 oghang... Ate selalunye idok le berkumpul kat tangga tu. Kalo yer nak perasap ...jgn le kat situ... Malu weh.. Rase macam di perati ataih bawah. Time nak jalan laa kasut ni terkeluor pulak... Heheh cover-cover.. Kekonon carik pass pintu.. Hahah hishhh.. Tuhan je tau.. Idok le nak kata malu sbb fizikal ke ape .. Tapi Malu orang nengok jer... Aku kan pemalu org nyer.. Udoh tersiput siput rope sipot gondang menyengih jerr.. Payoh lerr..mmm udoh ler sampai sini dulu... Teman nak buat koje dulu yer...karang pulak kite menyembang....ahh babai ler duluu...selamatt...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

hehe...kasi pelempang jek kak jie. zie x suke taw org dok perhati atas bwh. mmg kene sound dorg...hiksss

-fizA- berkata...

kasut tekuar yang tak tahan tu..
aku pun salu kene kes camtu.
wakkakaka..
malu siot!

Jijahh @ f.k berkata...

kalo jijah ... hehe redah je lah. Wat tak tau.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky