keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 7 November 2009

Melaka Trip ..

walau tak berapa besar ..penat gak nak sudah kan satu satu tempat ... lucky ada tour-guy from melaka ... hahahah kalo tidak .. mau sesat barat lerr ....
soo kami ber 3 pegawai penyiasat ngan 2 orang pengiring ... sempat juga siap 5 buah premis dalam satu hari .... wawawa ape hasil nya ??

teruk laa perangai manusia ni ... dah la nak dapat kelulusan satu satu projek pun ambik masa yang lama ... dah tu dah belanja beratus ratus juta lemon duit kerajaan (yg datangnye dari rakyat jelata jugak) utk satu projek makan banjer yg mahal .. sesenang hati je depa rosakkan... tu tak cerdik akal kerr ?? terlebih pandai ker ?? ...

ahhh sambung citer nanti ... nak pi ambik orang kat airport jap ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky