keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 3 November 2009

My Memory

sembang ngan "abg" mengingatkan aku masa keje n stay di KL jer ... stay di kampung baru ... awal awal member umah je yg selalu kuar n aku jadi penunggu rumah ... tapi bila dah mula ada geng .. aku lak yg lelebih dari dorang ... hehehe ... tapi best kalo kuar ngan abg-abg angkat nih ... hhehe ... selalu gak dorang ajak kuar ....kang alih alih fon bunyik
.... amie ..cepat siapp ... jap agi abg sampai ....
.... Fk ... ko kat ner ?? aku kat bawah ... cepat turun .....
... fk ... 5 minit aku sampai ...
... fk ... aku kat kantin ko ni ....
... amie .. jap lagi abg sampai ....
.... fk ... tido ke ?? cepat siap ...
... fk .. jom teman aku .(pegi mana??).....ada laaaa ... (kena kidnap sampai ke MELAKA..adoii berat nyer kes nii??)

hahahah memancam aa perangai dorang ni .... ada ada jer ... tapi skang semua dah bz ngan family memasig ... jijah pun dah duk jauh ... susah nak jumpe lagi .... abg angkat je K ... no scandle ... hahaha ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky