keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 13 November 2009

nostalgia...

hari ni nostalgia betul la ...
jijah nak mulakan dengan citer jumpe jiran lama .... (dalam cyber)
hmmm dalam facebook ... adik jijah yg cakap .. ada orang kim salam ... lahai .. rupanya jiran lama masa kekecik dulu...isk ... memang dah lamaa jijah idamkan .. agar satu hari dapat jumpe balik ... atenye jauh bebeno (kat kuale kangsor)... tapi takpe laa .. asalkan leh tanya kabar berita .... dah dapat no tipon .. esok la jijah call kawan sekolah lama ... tah ape kabar la dia ....

then yg ke dua ... jumpe seseorang yg mirip macam "seseorang"....
hahah masa sekolah menengah dulu aku minat tengok senior ni ..sbb nye dia ni nampak nerd ... rambut kerinting .. kulit sawo matang ... macam pemalu gitu ...rendah je dia...
sooo one day aku jumpe laa seseorang ni kat lif balik dari cafetaria kat putrajaya nihh ... sebijik muka senior tuu ...tetiba lak aku terpandang dua kali kat dia ... ahaks ... sooo today masa nak balik .. elok je aku kuar pintu pejabat .. dia lak kuar lif nak gi sembahyang level 2 ... masalah nye .. dua kali jumpe .. dua dua nengok semacam je (pandangan - iskk .. macam kenal je nii) ... hahah tu la yg menggaruk garuk di sanubari aku .... senior aku dulu ke ?
hahah actually senior tu .. abg pada kawan aku gak ... ajib ... haha kalo benar la tekaan aku .. leh jejak kasih balik geng geng sekolah lama dulu ... anyway .. ada sesape dari kepong ke ? aa ni link sekolah lama jijah dulu ok ...

http://www.facebook.com/group.php?gid=249216545396

haaa harapnye dapat laa jumpe kengkawan lama .. aaminn..
~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

nyyzza berkata...

sekolah kat kepong ke dulu..taman ehsan ke?

Jijahh @ f.k berkata...

sekolah kebangsaan kepong (FRIM) n sekolah menengah kepong

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky