keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 6 November 2009

one way ticket 2 the blues.. huhuhu...

one way ticket w the blues ... Uhuuu jijah dalam dilema. Rasa nak balik umah pun ada... Akak seblah ni dok bebel lagi... Tlg jijh tak tahan dengar org dok bebel... Bebel.... Dan bebel lagi. Rasa nak sepak je muka dia.. suh diam terus. Membebel ape jer la dia ..tak paham ahh.. Now rasa nk muntah pun ada.. Tlg la stop.
Lariii...
Stres dngar dia bebel. Tak bley nak konsentret katalog buku. Tak bley berfikir dgn tenang. Dah mula rasa nak kena migrain jer nih. Now jijah tak dengar ape ape selain lagu one way ticket kat hp ni. Mujur bawak ear fon. Still rasa menggelodak isi perut. Macam nak muntah ijau biru jer rasa.
~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

~Am Sya~ berkata...

huhu~~

nape ni kak??


=)



^SyASyA^

nyyzza berkata...

jijah..
dtg umah amik frenship award ye..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky