keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 8 November 2009

sedihnyer...

tadi jijah saja layari you tube dari hp jijah ni... Soo jijsh nak cari movie yang sedih@sentimental tahap dewa dewa. But then keluar la several titles "verry sad movies" .. Tentang penderitaan kebuluran di uganda. Kalau tak salah jijah ok! Soo moral of the,stry is ... Hargai lah rezeki yg terbentang kat meja kita. Sometimes jijah nengok perangai og ni... Kalau makanan tak sedap... Terus tolak pinggan..then komplen. Yg lagi best.. Beli lagi makanan lain. Yg tadi biarkan je. Memang kita senang sekarang.. Tapi cuba la hayati penderitaan org yg tak mampu .. Atau org yg kebuluran ...mungkin itu rezeki kita buat hari ini ..esok lusa sape tahu kqan... Moga Allah sentiasa murahkan dan berkati rezeki kita sepanjang masa.. Amin
..............
sori tak dapat link kan movie tu. Search sendiri la yer. Pakai hp je ni pun...nasib badann..
Apak memang garang. Kalau nak makan ambik yg mampu abiskan je. Kalau nak pilih makanan... Tengok dulu..then ambik. Pantang betol dia kalau angkat letak..angkat letak... Kang kejap lagi siap ah.. Tentera jepun mengamuk.. Abis aa.. Dia memang pantang kalau membazir ni. Tak berkat kata dia. dalam tiap hidangan kita ada keberkatannya tersendiri..ooo yeah. Satu lg... Bila makan..jgn sesekali mkan smbil berjalan.. Atau berdiri...atau makan depan org lain...berdosa bila buat org terliur..tapi tak bagi pun kat orang tu... Mmm fikir fikir lah...ape pun...arwah Apak memang garang.. Tapi apa yg dia marah tu... semua betol n membawa kpd kebaikan... (dah beso baru la paham ngape dia marah marah)
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky