keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 6 November 2009

sengal

ngape la mamat sengal ni takmo paham
Siang malam pagi petang dia dok mesej. Ulang ayat sama jer. Bosan ada. Marah ada. Ergh tak suka nyer... Tiap kali dia sms je mula la aku rasa angin satu badan. Ahh nyampah ler... Kan bagus kalo dia ilangkan je no,phone aku.

Bila tak layan.. Dia kata sombong
bila layan ...melampau lak ...
bila buat baik... Ambik kesempatan..
Buat kerazz hati lagi kencang dia ganggu

ape nak buat lagi??
Hantam sajalah...
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky