keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 23 November 2009

setelah bertahun tahun...

happy n sedih.... Tu yg dapat aku ungkapkan... Happy... Sbb jumpe ramai kengkawan lama... Sedih sbb best friend aku 2 org dah takde.... Leles gak air mata aku masa dok sembang ngan member tadi... Sib baik dalam intenet...kalo berdepan...malu laa aku...
Kalo korang ada ikuti dari awal... Satu aku mention nama reramai kiranya geng lelaki yg baik ngan aku n ... Satu agi aku citer yg dia teman aku jalan kaki balik sekolah....
Rizal ni memang sekelas ngan aku... Mmm tah la ek... Memang aku baik ngan bebudak lelaki ni... Kengkawan pompuan ada gak... Tapi tak laa ngam ho macam group ni... Baru lagi mninggal katanya... Dalam tahun ni juga...
yg nyanyi lagu tuk aku... Namanya zul.... Aku berharap sangat bukan dia orgnya... Malangnya.... Aku dah kehilangan dia... 5 thn lepas...(masa aku keje di kelantan... ) .. Tak sempat aku ucap terima kasih pada dia....
Sekarang baru aku tau...
Pentingnya kita menghargai seseorang... Masa dia ada n sebelum kita kehilangan dia.... Pentingnya tuk luahkan feelings... Supaya org tu tahu... Betapa kita berasa bertuah memiliki dia.... Tak kira apa saja relationnya....
Pentingnya setiap masa utk bersama orang yg kita sayang.... Sbb nye tak tau berapa lama lagi kita akan ada peluang together....
Yg penting.... Kita hargai org yg ambik berat tentang kita....
:...............:
butakah hati kerna tidak dapat melihat....
yang tersurat dan yang tersirat....
Dalam mimpi dan alam nyata....
petunjuknya lagi jelas bersuluh....
dek Terik mentari dan panahan rembulan....
butanya hati dan minda....
mentafsir isyarat ... Bahasa yang terlahir dengan perbuatan ...
Dan aku masih di sini... Menyesali ... Masa berlalu yg aku sia-siakan... serta hasrat yg tersekat di rengkung ku.... Tak mungkin berpeluang lagi....
:..........................
selalu aku luahkan pada dia ...tapi Tiada balasan yg sama..
Aku nyatakan mahuku... Katanya belum bersedia...
nyatakan hasrat ku... Ditanya alasan.....
Mungkin aku hanya rakan dikala dia memerlukan...
Sbb itu dia tak pernah serius dan menghargai aku... Mungkin.....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

KingTZ JFKay berkata...

Kenapa hari ini ... aku rindu sangat senyuman dia.. aku rindu sangat usikan dia... terbayang pandangannya yang terakhir pada ku... alfatihah buatmu ....

KingTZ JFKay berkata...

Kenapa hari ini ... aku rindu sangat senyuman dia.. aku rindu sangat usikan dia... terbayang pandangannya yang terakhir pada ku... alfatihah buatmu ....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky