keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 23 November 2009

tupai oh tupai...

waduhhh kelam kelibut jijah tadi pagi... Lepas isi minyak... Jijah gerak laa mak masuk simpang lepas kedai 'd'goda janda'.... Alih alih sekor tupai lintas jalan... Disebabkan lane kiri ada kete... Dia pun terlompat lompat laaa lintas balik lane kanan... Aduhhhh.... Sib baik belakang jijah takde kete... Sempat laaa slow... Mmmm nengok kat cermin sisi... Tupai tuuu lompat lompat laaa balik ke jalan sebelah kanan menghala ke pekan... Adoi laaa... Gabra katak kejaps....
Ada minatchi sorang dok berdiri kat divider tetengah tu... Tunggu nak lintas gak la tuu gamaknyer... Baikkk jee dia usha akuuu... Sib baik tak cedera tupai tu kan... Kalo tidak.. Mau dia cap aku pembunuh bersiri... Ohh tidakkk... Tak pun mesti dia gelakkan aku bagai nak rak... Sbbnye nengok aksi aku mengelak tupai... Sure muka aku macam mr bean hilang bear... Hehehe... Tupaii... Tupaii... Lintas laa kat jejantas....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky