keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 31 Disember 2009

2009 >>> 2010..



Penutup thn ni dipenuhi dengan kebizian .. hari ini dalam sejarah seh .. jijah langsung tak sempat nak on YM atau jenguk blog jijah ... takpe la ... nama pun keje kan.. pagi tadi sambung kemas bulletin ... then rehat near 2.. jijah ajak jiran depan kuar makan kat cafe ... siap makan jam 2.30 ptg terus naik atas ...

Baru je jejak kaki masuk opis .. alih alih je kak nora jerit dari tempat dia .. "amieee.. cepattt .. dorang panggil masuk meeting ..". "meeting ape ?? oh tidakkkkkk ...." meeting pengurusan la pulak dahh ... udah time bos semua takde .. aku lak kena ... ape maklumat tak tau ni .minit pun takde ni .. masak aku kalo ada perkara berbangkit nanti ..

mujur la semua citer baru ... minit lepas semua dah selesai pun .. soo legaa .. taram je la ... ape aku tau aku cakap laaa ... kali ni TKP&P dah kenal aku .. meeting lepas dia tanya nama aku ... kali ni selambe je dia sebut AMIE ... hahaha senang je nak ingat aku ni .. aku sorang je dalam pejabat ni yg "sihat bulat" macam nih ... hehehe ... TKPO nengok je .. balik dari Mekah ni dia senyum je .. takde lagi dia masam muka ke ape ...
ooo yeah ... dalam face book tadi akak cakap dia nak buatkan kek coklat ... huuu superb la kak .. rindu kat kek coklat moist ko ... pergh ... lagi best kalo dapat tiramisu .. halamak .... rasa terapung di udara rasanya... hehehe

mmmm .. korang pernah tak terbayangkan seseorang .. yg tiba tiba bayangan dia menjelma di depan mata ... (tak tau nak terangkan cemana .. kiranya korang teringat kat seseorang laaa) sebelum lunch time tadi ... alih alih bayangan si dia menjelma di depan mata ... alahaii ... rasa nak gugur jantung berkali kali ... hehehe (gelak sopan gituu) ... mmm masa tu dia pakai baju n seluar kaler kuning shell.. then spek mata itam dia tuu ... sambil kepit beg jalan menuju ke kereta jijah ... hehehe masa tu kat Tok Bali nye pelantar kapal tu .. tempat bot nelayan berlabuh ... 2 thn yg lepas .. mmm ..rambut dia panjang sikit masa tu .. siap kuis kuis rambut dia .. ala ala Anuar Zain gitu... jap nak pensan sekali lagi ...
huuuuuuu ... ape pun dia memang baik ... lain dari lain yg pernah jijah kenal ...lepas pada tu ..boleh dikatakan selang 2 - 3 minggu dia datang ke Kelantan ..heheh kebetulan ke ape?? .. anyway tiap seseorang tak sama ... ape pun .. sikap dia yg buat jijah rasa selesa berkawan dengan dia. mekasih yer jadi kawan yang baik ...
heee udah le ... lain kali lak jijah citer pasal dia ...
mmm selamat tahun baru kawan-kawan .. semoga thn ini merupakan tahun yg cemerlang n paling membahagiakan buat semua.... aaminn ....
................................................
cakkkkkk .... gambar baru jijah ... saja je ngengada posing .. sbb nye paklah tengah ambik gambar syatrah .. soo acik mie dia pun bertenggek sama laaa .. hehehe ...
cau cin cauuu ........

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky