keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 14 Disember 2009

antara RM dan janji...

sungguh dlm dilema... Ada org ni dah janji nak jual brg dia pada jijah... But then ada lak org lain offer lagi tinggi harganya.. Emmm tak tau laa ape yg dia target... But then tadi dia call jijah dah ada ke belum RM nye... Emm n dia cakap kalau sape cepat.. Org tu dapat laa... Waduh... Dah tukar lakk... Aritu kata nak simpankan tuk jijah...
Well satu perkara yg jijah cukup fedup... Bila dah janji n then tak tepati... Cakap memacam... Janji melangit... Udahnye hampes...
duit boleh di cari... Lambat atau cepat.. Banyak atau sikit...
Tapi janji .... Ibaratnye air muka kita... Peribadi yg di nilai... Mungkin ada org yg tak ambik peduli sangat pasal semua ni... But not me... Ape pun .. Ni bukan kali pertama jijah dalam situasi mcm ni... Soo ok lah kalau kata jijah tak dapat beli yg tu.. Boleh beli yg lain lagi... Branded n latest... Haha... So what to worry???....
...................
My hearts keeps pumping so differently...
Its like thousands of butterfly in the stomac...
Yet... I still searching for the reasons...
Looking For the answer....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Fadhlah berkata...

lappy tu yerk?

Natrah Norlin berkata...

beli lain jer..hampeh tol itew orang

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky