keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 25 Disember 2009

best nye kalau.....

best nye kalau sekarang ni jijah ada kat kampung....
tido atas tilam n bantal yg sentiasa gebu.. Empuk n sejuk sepanjang hari....
best nye kalau time ni jijah kat kampung... Dapat jenjalan kat tepi laut... Minum air kelapa sambil makan goreng_goreng ngan kengkawan lama...
tak pun bawak ibu jenjalan ronda naik kete...
Bawak laa memana ibu nak g....
kalau zorrow masih ada... Mesti dia manja n dok menyerendeh di kaki jijah n... Mintak belai gitu...
best nye kalau dapat balik kampung lelama



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky