keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 18 Disember 2009

jumpe laling...


emphh.... Happy ptg ni... Sbb nye dapat jumpe laling dd ... Kawan aku dari perlis. Kalau jumpe Dd ni... Memang tak pernah sunyi.... Dok gelak sakan je laaa....
tadi ptg aku g sana ngan adik ipar aku... Heheh nak beli baju t jer... Sempat juga sembang... Gegelak sakan...
Oo yeah... Esok aku akan pegi ke kuantan ... Sbbnye..? Hehehe nak claim satu lagi present tuk diri sendiri... Ahaks.. Tungguu... Naik bas je la gamaknye. Road tax tak idopkan lagi... Letisss... Time ni laaa memacam menda menerjah...
Ooo yeah... Still aku tak dapat akses web i class.. Herghh.. Teruk sehhh... Sem ni bape juta lemon lak kena bayar.. But of cozz... Less than last sem.. Less paper to pay. Windu lak lama tak sembang ngan dak miki... Feeling low lagi ke dia? Tah bape ramai repeat paper this sem ekk? Letiss aa...
Ok ah... Nak tdo dulu. Esok paklah nak send me to putrajaya or pekeliling... Depends on his mood. Anyway.. I do hope everything wil b ok..oooo yeah... Lupa nak wish to all... sSELAMAT TAHUN BARU HIJRAH..... semoga di thn baru ini dikurniakan 1001 rahmat kepada semua... Di anugerahkan kesihatan yang baik serta dimudahkan segala urusan.... Duniawi dan akhirat hendaknya... Amin.
selamat malam semua.....



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

violetless berkata...

ingtkn c buah ati tersyg.....huhuh

Jijahh @ f.k berkata...

hehehe bukan... Buah hati orang lain...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky