keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 22 Disember 2009

keputusan peksa...


kalau aku tak call jpa smlm... Sampai sudah aku tak tau keputusan peksa aku dah ada... Hampes dorang tak maklumkan... Urghh... Time ni takde mood nak celebrate dah.. Org laen semua dah siap pi peksa sekali lagi dah pun... Bengkek jerrr....



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

sI tEDI berkata...

alhamdulillah..
dah induksi lom?

Jijahh @ f.k berkata...

dahh ... semua sudah .. tinggal sah jawatan jer ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky