keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 16 Disember 2009

kesah hari ni ...

wawawa dari semalam gigi jijah saket ... berdenyut jer .. hhahah dah tua tua sakit gigi ni susah sikit ... ni pun banyakkan bersabar je ... semalam sib baik jijah tak makan paklah ... saje je dia carik pasal ... hahaha
kat office arini ....... since semalam tak dapat tido lena .. feel sleepy n tired ... tapi bila pikir banyak menda lom settle ... kena buat juga sampai abis ...
early morning buat kad pembaca .. settle ... suka betol dorang dapat pen galakan membaca tu ... hahaha ... lagi sape nak?? isi borang cepat ....
Then lepas abis keje tu ... terus buat paperwork utk program minggu depan ... harapnya ok la ... ingatkan nak mintak tlg dia edit ... udahnye dia patah balik kat aku ... itu namanya tolong komen saja yer .. bukan membatu menyelesaikan masalah ... hergh ... bz sangat ke dia?? ... dorang ni kekadang jijah tak paham aa ... main order je .. suh itu .. suh ini ... wahhhhh kalo keje leh siap sekali petik jari ... kira ok la ... ni dah la pc takde ... (sib baik jiran depan takde opis..leh gak aku guna pc dia)..baik bos baik pembantu .. hahaha sama je bagi arahan ... sape lak aku kat opis ni??? pencacai kot hahahahaha semua nak tala kat aku je ni ... hisssss ...
.. lantak korang ler .. malas nak pikio ... kang lagi aku pikir .. buat aku lagi marah n naik angin ..stress sampai botak kaplaa .. udahnye aku jugak mati cepat..
hahahaha takmo ahhh ...
Ok jijahh ..... tarik napass.... hembusss ..... COOL jijah COOOL..........(buat sendiri sampai ilang marah)... huhuuuu ...
rioh bebudak yg g makan kul 1 tadi ... ktanya ada orang yg kena sampuk ... dah macam ala ala harimau tu .. ape orang panggil? waris jari hantu ke ape tahh .. hisss nyeri nyer ... ape pun nanti malam jijah citer abes ... skang ni nk sambung buat keje ... lupe nak save tadi .. terus g makan .. hehehe ... ok lah .. sudah dulu yerr ...
buek kojoo jijah ... jangan nak go-blog jerr .. heheheh



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky