keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 28 Disember 2009

lawak ....

mmm masa on the way ke office tadi ... topic sinar pagi harini ialah kesah paling kelakar tahun 2009 ... mmm ... first caller salah paham daa ..
soo rasanya bagi jijah thn ni yg paling kelakar ialah kes jijah naik lif yg dipenuhi dengan lelaki ... herk .. maluu ... maluu ..
tapi dalam hidup jijah ... rasanya masa ada program di hotel Renaissance Kota Bharu..
kami ber 4 sebagai urusetia ... Adi~Juruteknik, kak Ramlah~urusetia sekali ngan jijah n abg Ramli (abe lie) sebagai pilot... soo kami memang datang awal ... utk check everything sblm program bermula .. everything memang best n superb ... oo yeah .. hari check in tu ialah hari tsunami besar melanda .. masa tu memang kena hold on kejap sbb hotel semua tunggang langgang...n kami pun dapat rasa sekali gegarannya..
soo ... kes pertama yg kelakar .. pagi tu masa sarapan ... memasing baru ambik starter ... abg ramli baru je sip kopi n datang laa mamat waiter ni kasik bill kat dia ... hahaha terus terbantut selera dia bila tengok bill RM200... keypoh dia cakap kat Adi ... "aloh laa Dii.. aku baghu make 2 rial jah ni... duit dale beg ado 10 rial jah ... sapo dio nok bayar banyok nii.." .. kami yg tengah makan ni semua terhenti menyuap .. terkujat ada .. nak tergelak dengar abe lie cakap pun ada .. memasing gelak tak tahan ... last last CC Ramlah pun cakap ... "alaaa Lie .. semua dah kira laa .. ape pulak dia kasik bill ni .. makan je laa"... sambil gelakkan abe Lie...
kes ke 2... Petang masa Abe Lie call nak ajak makan malam
Petang tu ... kami balik ke bilik memasing solat n janji .. bila siap .. call n g makan sesama ... sooo fon bilik aku ringing ... aku pun angkat n saja tukar slang ... "HELLO"... kedengaran kat sebelah sana cakap sebelum talian di matikan >> "Aloh laa Dii .. aku saloh dail nombor .. masuk bilik oghe mano la nii ..." ...
adehhhhhhhhhh sakit perut aku n cc dok gelakkan dia ... abe lie ni memang kelakar orgnye ... elok je aku dial balik ... dia pun cakap .. "abe lie call tadi .. saloh bilik ... mace oghe putih jah .." ... aku pun balas balik >> "ape laa abe lie ni .. org baru cakap HELLO je dah takot .... " hahahaha ...
sampai sudah dia dok ungkit citer ni ... adoiii ... cemana laa dia sekarang ekk .. lama tak sembang ngan dia ....
>>> kenangan di Bachok ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky