keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 29 Disember 2009

Now U Know how I Feel

heheheh now she is mumbling non stop ... your job ... u have to do it babeh ... all this time when i incharge all unit ... u just ask me all the info and data ... now u know how i feel .. now u got the headace ...
bukan sesaja nak gelakkan dia ... tapi sblm ni masa jijah jaga semua unit dalam UL ni ... sesedap je dorang mintak data laa .. itu laa .. ini laa ... huuuuuuuu .... tu yg sampai keje sekali datang 5 ... urgent... semua nak cepat ... siott jerr ... skang ni memasing dah ada sorang satu unit .. haaa jaga laaa ... (syukur dalam hati ... tak la stress sangat macam dulu) ..hahah aku mintak tambah sorang pegawai lagi dalam unit ni .. orang dalam .. dia cakap itu ini ... mmm terpulang laa ... aku sebagai pegawai KADER ... bebila masa leh terbang sana sini ... all the info n ideas in my head will also fly with me ... soo new comers kena study maut (setahun baru paham segala beb).. mmm pepandai aahh nak idop ...
hehehe dia bising sbb esok dia ada satu paper exam ... alaa .. rilek aa ... korang selalu gak dera aku macam tu bila masa aku nak exam ... banyak kali dah .. siap kena handle kusus agik .. balik kusus terus exam final ... huuuuuuuuu masak beb ... kalau awal awal dah siapkan semua ... kan senang .... mmmph.. sok aku gak kena bahang gak ni ... tunggu dan lihat aje aaah ...
takmo tanggung keje orang .. sbb orang pun selalu takde pun nak simpati nengok aku tunggang tebalik buat keje .... hahahaha cruel me :D



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

sI tEDI berkata...

a'alah.. kerja sendiri buatlah sendiri

Jijahh @ f.k berkata...

betol .. betol .. betol ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky