keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 9 Disember 2009

program anak angkat...

uhhh .... gabra lak bila tau program minggu ni program anak angkat .. bukan ape ... aku ni tak reti nak bersopan sopan malu alah ngan orang ni ... lemah lutut aku nak belakon .. kata jiran depan aku ... "alah amie .. ko wat selamber je la. takyah belakon"..ni masalah nye ... kalo dapat geng ok sedap gak.
his .. aku ngan ibu jenis selambe badaks gak ... kalo melawak tak ingat .. cemana tu?
ape pun dulu aku penah ada mak angkat ... masa studi di kedah .. now mana mama pegi ek?? aku call hp dah tak on lagi .. adehh .. along keje mana skang ?? adik pun ape kabar ek .. aku ingat agi .. adik panggil aku "Kakak Harimau" sbb nye aku suka sangat pakai baju T corak harimau (ek eleh .. cakap je laa aku suka harimau) hahahaha ye la ... Jijah memang suka ngan harimau .. tak tau ngape .. nampak lam tv macam manja je .. tapi kalo kena ngap ... mau dia dapat high cholesterol .. hahaha lemak banyak tuan dia ni .. huhuuuuuu ...
hahaha sambung citer tadi ... soo sempat gak jijah cakap ngan jiran depan jijah tu ... Nozie ... nanti ko cari laa family angkat aku yg ada anak lelaki .. yg hensem bergaya .. baik ati .. bekerja .. hahahaha ... dua dua gelak ... then dia cakap .. mak aiiiiii ... siap nak pilih pilih tu ... hahahahaha ... (lawak je .. korang tak baik fikir negatif ok)... haha
ape pun .. tunggu je jumaat ni ... insyaallah ...
ya tuhan ku .. biar lah semuanya berjalan lancar ... aaamiinn..
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky