keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 21 Disember 2009

rezeki di tengah bandaraya ...



mmm ni la keje jijah ... tengah dok tunggu bas ke kuantan jam 12.30... tetiba nampak lak pakcik ni dok menjala .. isk ... hebat gak pakcik ni .. n tak sangka .. besar besar gila ikan kat sungai yg keruh ni ...
pakcik tu pulak .. sekali dia tebar .. bila dia nampak aku usha dia baik nyerr .. dia sengih ... (tapi tak dapat lak nak close up gambar dia sengih tu)
takpe laa .. dapat gak tangkap gambar mamat yg tengah duduk sambil usha pakcik tu ..jijah lak baik nye usha mamat yg tengah usha pakcik tu .....hehehe .. takde kojo dak jijah ni ...
ape pun dalam ati aku berkata ... mm pakcik ni buat ape ngan ikan ni ek ... jual ikan tu ke? atau buat makan kat umah anak beranak ke? .. ape pun murah rezeki dia aritu .. dapat banyak ikan ... alhamdulillah ... ati ati pakcik ... air tu kemain keruh n deras arusnye tu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

sI tEDI berkata...

rezeki ada di mana2 :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky