keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 2 Disember 2009

sampai daaah...

yey dah sampai swak dengan selamatnye.. Soo mlm ni relax jer. Esok kerja keras.
Sadis jijah arini... Tadi masa check in. Masa scan tadi kena tahan... Sbb nye jijah terbawak
Pisau mc gyver yg arwah apak hadiahkan... Sayang yerrr.... Puas jijah usaha contact org sana si ni utk selamatkan pisau tuuu... Tak tau aaa... Skang jijah harapkan sorang je lagi.. Kalau dia boleh selamatkan pisau tuu...
memang dah jadi habbit jijah bawak kemana saja pisau tu... Memang bebetul digunakan... Smlm leh lupa kuarkan dari bag jijah... Adehhhh... Sadis rasa nak meraung jerrr... Dah laa arwah apak hadiahkan sejak jijah sekolah menengah lagi... Mana naak cari ganti yg serupa dengan tuuu... Waaaaaa.... Nanges niii... ...................
semoga allah gantikan kerugian n kesedihan jijah dengan seribu kebaikan yg lain... Aaaamiiinn...
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky