keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 1 Disember 2009

Sarawak ...


Putri Santubung ... Putri Sejinjang .. penjaga gunung dari Sarawak ... hhe betul ke?
esok aku g Sarawak .. wawa interested nih ... first time .. hehehe soo bermakna Sabah je la yg aku lom jejak lagi.. wawawa.. maka genaplah abis pelusuk Malaysia tanah airku ... jejak kaki kat negara lain lak ...
mmm bukan makan angin daa ... ada keje ... heheh orang lain dah tak heran dah ... aku baru baru nak pegi.... nanti ada program hari literasi di Sarawak... tu yg kena pegi .. buat keje? hehehe tukang sebok je kot ... tapi part nak angkut barang tu yg den tak larat ... rasa nak terkentut pun ada .. main ngan angkat barang berat berat nihh ... lelaki lain laa kederat kuat ...dah tua tua nii.. tak larat aaa.. mau demam seminggu kalo keje beberat ni.. tambah lak skang ni kalo tak cukup rest .. aku selalu kena serangan muscle cramp .. sakit beb .. nak menapas pun susah jadinya...
mmm satu agi ... jijah malas nak kemas baju .. paling lemah sehh ... sbb nye nanti bila nengok beg dah penuh ... aku akan punggah balik ... kasik kuar barang semua ... then pack balik ... heheheh .. ni yg aku tak suka ... tak puas ati ... biasa dah dekat nak betolak baru aku pack barang .. mmm arini takleh .. kena pack malam ... sbb esok aku g keje macam biasa ngan adik ipar tuu.. kang lewat .. cian lak dia tak pepasal masuk keje lewat...
sape ek kengkawan jijah kat sana??? mmm leh aa jumpe nanti kalo ada masa ... insyaallah.. kengkawan sekerja dari sana memang jarang dapat jumpe .. kecuali kalau kursus sekali ngan depa ...
ape yg best kat sarawak ek? kalo sempat ..leh gak jenjalan .. sblm balik ... insyaallah

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

annie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
annie berkata...

ni yg jeles ni, akk plan dari awal tahun sampai la ni dah hujung tahun tak gak lepas2 ke sarawak..alih2 Jijah lak yg dah nak berlepas...

Nanti jgn lupa ole2nya.

Selamat ber enjoy di Sarawak yea..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky