keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 28 Disember 2009

serba salah rasanya....

susahnye laaa fikiran jijah bila tiap kali mamat sengal ni sms... Siang malam pagi petang... Ada je dia sms... Lagi jijah tak balas... Lagi kuat dia sms... Adehhh cemana lagi nak buat dia faham ni?....since raya haji yg lepas... Jijah dah stop sms dia... Langsung tak balas.... Kekadang jiwa rasa nak balas jer... Tapi jijah tau.. Tiap ape jijah cakap pun... Dia takkan peduli. Ada saja jawapan dia untuk tangkis ayat jijah... Sooo i think the best solution is... Silence.... Maybe he will stop sms me one day.... Hopefully one day he found someone cute n chubby. fall in love n get married soon... Heheh the sooner the better... Aaamin.... N that time ... Aku akan berasa tenang n aman damai... Macam terlepas satu beban yg besar....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

anaklaut berkata...

salam....

maslah besar ni..hehe..sabo jelah..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky