keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 27 Disember 2009

thn baru...

uhhh tak lama dah nak masuk thn 2010... Rata-rata org dok tanya ape azam thn baru? Soo jawab jijah... Takmo repeat paper n nak naikkan pointer.. Ok dak? Soo ada yg tanya lagi... Soo bila f.k (nama dalam ym) nak berdua? Hehehe simple je jawab nye... Insyaallah.... Menda yg simple jg di peningkan kepala... Kena think positive n act smart.
sooo pada kengkawan jijah yg telah mendirikan rumah tangga thn ni... Jijah ucapkan tahniah n selamat menempuh alam rumah tangga yg penuh pancaroba..moga dimurahka n rezeki selalu. Yg mana masih berdua.. Moga cecepat dapat baby....
Mmm pada kengkawan study... Chaiyoook chaiyoookk... Meh kite gegarkan lagi kelas yg ada..
Pada x classmate geng oldies ... Nanti kite wat gath k... (segan nak jumpe korang nih...)
Lagi sape ek? Mmm pada yg seiring sejalan... Moga akan selalu bersama sampai bebila...
Pada rakan sekerja... Moga thn ni semua keje berjalan lancar.. N tak banyak halangan... Skt kasik banyak banyak sikit boss... Hahaha sok dapat khidmat cemerlang.. Anak buah banjer makan... Ko gak kenyang...
Pada kengkawan lain yg wujud dalam life jijah... Moga sentiasa berbahagia.. Dimurahkan rezeki n kesihatan yg baik sentiasa... Amin...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salam....
jom layan fotopages akak..ada gak ban pecah..
http://azi344.fotopages.com

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky