keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 28 Februari 2009

My Garden ...







emmm … ni la hasil penat lelah aku 2-3 minggu … tapi sesekali dapat buat ape yg kite suka .. memang seronok sangat … soo saja laa aku letak gambar laman umah aku yang sekangkang gorila ni … semua tanam sendiri tauu (aku n adik aku le) … pokok ni beli kat Sungai Buloh ngan adik aku ada gak yg dekat banting ni je …. n stepping stone beli kat nilai 3 (30 minit je dari umah aku) … arrangement pun main bantai je (style orang tak pro) … penat gak nak siap semua … step by step .. buang rumput rampai .. gembur tanah sket .. gali lobang … tanam .. buang rumput lagi .letak stepping stone… baru tanam rumput carpet….. bajet ? hemmm less than RM500 .. kira ok la .. semua ikut bajet … hehehe … gambo ni baru ambik tadi siang .. sbb bunga tepi pagar tu banyak sangat yg kembang … actually ada yg kaler putih … tapi tak bunga lagi … tunggu le …

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky