keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 4 Januari 2010

am i in the right track?

herk ... suddently aku terpana kejap ... aku je ke yg ada atas track ni?? nampak macam tak berminat jer?? mmm maybe dia dah tak minat kot... tak sangka lak .. baru setahun jer ... takkan dah boring? takkan lemah semangat dah? aku dengar dia dulu hebat ... paling lantang ... full of energy .. karismatic ... now??
emmm biasa je ... maybe dia lebih tumpukan hal lain ... soo let us fly high ... fly freely yeah??
or.. tendang aje laa kat tempat lain ... tak gitu?
baru je masuk tahun baru .. harini baru mula kerja ... dah macam ni ke? jgn kata dia .. sok aku sekali jalan ... hahahahaha ... udahnye semua tak peduli ... takkan aku sensorang nak terhegeh hegeh menyengih ..
well .. wake up allz ... sebelum aku chow ... i rather choose to work alone .. than working in groups that wont care at all ... soooooo ... DO SOMETHING ...

TO B .. OR NOT TO BE ... that is the answer...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky