keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 2 Januari 2010

birthday boy @ man

ooo yeah... This blog entry is dedicated to a person who is special in my life...
Mmm birthday boy is not suitable for you anymore ...i guess ...
Heheheh i know he didnt celebrate his birthday (same as jijah) .... N lucky enough i remember his DOB. Ahaks... (jijah is sooo bad in remebering anything relates to numbers)..
Sooo....(tukar balik guna BM) Harapnya thn ni
Dia dimurahkan rezeki... Dapat job besar... Lulus periksa dengan cemerlang... Life yg lebih terurus n jauh dari segala kutu-kutu yg suka serabutkan otak dia....(plus... Jauh dari aweks aweks pisau cukur yg akan membotakkan dia selalu) n semoga dia dipelihara oleh Allah selamat sihat sepanjang thn.
HAPPY BIRTHDAY My friend...
P.s: Hadiah KIV dulu sampai jijah kembali positif n sampai ketemu lagi... Insyaallah...
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky