keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 8 Januari 2010

buek kojo

hahah ... bz bz bz .. tu laa situasi jijah skang ni ... gaban pun tak bz macam tu sekali ... adoii ... nak pecah rasa kepala mak ni (tak sempat nak blur-blurr) ... itu ini semua nak dan dan tu jugak ..herk .... one week nak cover all .. adehh .. sabo jijah .. sabooo ...
time ni la semua nak tendang sana .. tendang sini keje keje yg ada ... hahaha magic lak ... semua stop kat tempat aku ... huiiiiii ... bagus nyerr .. agaknye dia ingat aku ada banyak tangan ngan kepala ke?? satu je beb ... satuu ....One .. wonne ... EEe .. Siji ... haa bahasa ape lagi nak translate no 1 tu .. hahaha
hee tak kuasa nak buat keje orang .. buat laa keje korang memasing ekk .. dok geglak lepak lepak .. siap buat SKT lagi ... eh halooo ... aku pun kena buat SKT .. takde la bising macam ko ... ape yg penting .. buat dulu maa .. yg kemudian tuu boleh buat kemudian ... ape daa ...
malas nak cakap .. lantak ko lah ... nak tak nak ... bokojo atau dikojokan?? tu jerr...

(tanda tanda awal otak serabut @ banyak keje)
1) gelak macam santa jap >>> hohohohoho
2) Tunduk je depan PC
3) Muncung dah boleh sangkut Hanger
4) pasang lagu-lagu hard rock & alternatif
5) tak bercakap cakap dari pagi sampai abis keje
6) orang cakap ngan kite pun macam nak tak nak jer jawab
7) sakit ati dengar orang dok buat bising macam pasar sayur ..
8) nengok jam dah kul 5 n still harap baru 8 pagi (muahahahaha)
9) mata sakit/perut lapar/ada tanda migrain sesikit.
10) Mula rasa nak MC jer (tapi tak jadi) hahahha

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky