keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 29 Januari 2010

Chatters Tegar

huhuuu .. harini jijah di sapa oleh seseorang kat dalam facebook .. herk ... susah nak cakap ni ... cenggini ayat dia .....

"sejak kenal dari tahun 2002 hanya dekat Malaysia 1 dan Malaysia 2
akhirnya hari ni baru saya kenal muka awak,,, hehe
add saya ;-) "

ni kes kali kedua laa .. orang ingat kat aku .. tapi aku lost pasal dia .. the first time .. masa ada conference di PWTC ... mamat tu duduk selang sorang je depan aku ... aku memang tak pikir ape dah masa conference tu ... tapi mamat ni leh mesej aku cakap dia nampak aku kat sana ... masa tu dia keje di penang kot ... soo aku cakap kat dia .. apasal tak tegur?? dia cakap segan .. saboo je aku ...

mmm sorang geng aku ada gak jadi follower blog ni .. memang lama giler aku kenal dia .. since 1999 ek sawa?? (http://natrahnorlin.blogspot.com) ... MMM best masa tu ...

adoi mak .... susah nye nak ingat balik kengkawan lama nih .. memang aku sorang chatters tegar ... now low profile ok ... menyelam tapi tak lemas aaa ... bukan ape .. geng lama semua dah takde .. semua dah bersara kot ... aku pun dah tak masuk room global atau malaysia .. sebab nye ... dulu dorang selalu send virus dalam tu .. kang kekejap kena BOM .. adoii tak suker macam tu ... dah tu ayat@bahasa bebudak skang ni kasar beb ... panas cuping telina kalo membacanya .. takde ketenangan langsung ... lagi lagi kalo masuk room negeri .. adoii .. serabuts ...ape pun memang best masa tu ... tapi lepas muncul nye sorang pengacau dalaman ... semua trus blah ...

gath paling best ... always the 1st one ... then the last one kat pizza hut ampang park tu ... hahaha tingkat atas .. kita yang punya ... then aku pun ... bye bye gath ... cuma jumpe geng lama je la .. yg baru ... cuma "dia" yg last..

aku ingat memula belajar chatting masa studi di alor star ... 95/96 .. maklum ler .. bebudak sains komputer .. hehehe ngadap pc bukan buat assignment beb ... masuk Telecafe ... masuk memacam .. tapi masa tu BI je ada .. MIRC pun baru nak ada kot :-? (aku tak suka mirc) .. telecafe tu omputes je ada .. sesekali serempak geng lab jugak .. hahahah ... penah sekali dok chatting ngan mamat yg duduk selang orang dari aku ... hahaha sampai sudah dia tak tau ...aku lak tau dia orangnye sbb dia keypoh semacam ngan kengkawan dia ... hahahaha ...

aku takde banyak id pun ... eima .. sat_da_cruel (nama paling sengal aku ada..cess)... n akhirnye tetap ngan satu ni >> flying_kisses_2000 ... haha jadi la panggilan kengkawan chat aku >>> F.K (singkatan flying kisses)..sampai skang ni haaa .. geng ni kalo aku tanya nama aku agaknye dorang tau ke? hahaha mungkin tidak ...
sooo kalau di hitung 1994 - 2010 dah bape tahun beb... 16 tahun ... hahaha ...

soo spanjang 16 thn jadi chatters ... geng dedolu lebih telus n lebih bersifat persahabatan laa ... yg baru ni ... susah aku nak cakap ... NO IDEA ... now dalam friend list F.k aje ada 548 orang chatters ..termasuk laa .. officemate n kengkawan sekolah .. tu pun dah kasik sort semua ikut group ... kalo sepah sepah .. tak tau aaa cemana nak buat agi ... nak carik orang punye la susah .. sib baik versi baru ni ada search nama tu .. hahahah mau julin mata nak cari satu satu..

ape pun .. aku hargai persahabatan korang .. walau tak jumpe 4 mata ... atau tak wat gathering ... tegur la aku walau di mana juga .. insyaallah .. we will be friends forever ..

Luv you guys ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky