keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 25 Januari 2010

elephant dance ...


pagi tadi masa masuk keje jam 7.20 pagi ..
tengah berbondong bondong pikul beg lappy n beg keje menuju ke meje keje jijah (sib baik jijah tak pakai hand bag..kalo idak pikul gak laa) ... aikk ... dah ada PC baru?? whoaaa ... 3 hari tak masuk keje MAGIC ... dah ada KOMPUTER?? ... yahuu ..
HAHAHA dan dan tu rasa nak buat elephant dance (pagi pagi takpe .. takdak manusia lain lagik .. hehee).. tapi mak aii .. sepah tarah meja jijah jadinye .. dah rupe ayam kena operate .. cabut usus sana sini .. tunggang tebalik.. mmm takpe ahh ..
nak tak nak .. pepagi buta dah kena merangkak masuk bawah meja .. sambung balik wayar printer.. wayar speaker ... (PC dorang dah pasang)install balik printer ape semua ... huuu .. siappppppp ...
Komputer dah encem ... kena laa encemkan meja ... hahah ... kemas jgn tak kemas jijah oiii ... (bukan ape .. kalo meja serabut .. otak den pun serabut gak nanti..) .. sooo ni laa meja aku yg tak berapa nk luas tuu ...
perghhhhhhhh .... rasa legaaaaaaa ... lagipun memang tengah bz ngan memacam menda skang ni ... semua nak kena type .. bestt ... memang best ...
Mekacih PEROLEHAN n ICT ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky