keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 20 Januari 2010

kasut..sticker n RM...


isk... Dah banyak kali jijah perasan menda alah ni.. Sama ada terlupa..sengaja atau nak simpan n pamirkan... Hehehe seingat jijah dari kecik sampai beso .. Memang laa tiap kali kita beli barang.. Automatik kita akan buang tanda harga.. But lately kat office. Jijah perasan.. Ramai yg suka simpan tanda harga ni..melekatt jerr kat situu... Yg peliknye kaum hawa jer yg suka buat menda nih ....
Hiss takkan le tak pahsan?
Takkan lak takde masa nak buang?
Tau ke ape yg jijah maksudkan?
Tanda harga kat kasut lerr... Agaknye dia nak simpan..kenangan kot... Beli kasut mahal... Hahaha idok lee teman...
mm kalo penah ikut kursus etiket n protokol.. mesti akan di tembak habis habisan .. terutama bab nih la ... protokol beb... besopan la gituu...
bukan ape ... menda sticker tu kan kaler putih ... memang nampak terang jelas n nyata laa kat bawah tapak kasut tu... anyway ... ikut suka depa laa .. asal bahagia ...

Paling mahal kasut yg jijah ada... bONiA... Kasut boots paras buku lali... rM399.99 ... Huuu kasik RM400 ... Dapat 1 sen jerrr???... Hahahah sungguh gila bila nengok boots.... Tak pepasal gak kena panggil inspektor Haliza... Hahaha i dont know why...
before beli kasut Forest .. kulit kaler biru .. biasa orang panggil kasut karipap ke ape? hahaha... beli laaa jugak jijah ni ... udahnye pakai tak sampai 2 bulan .. dah kena curik ... wawawaaaa sadissss... dah la masa tu tak laaa kaya macam skang nih ... dekat nak 200 gak le .. terbang sekelip mata n tak puas pakai agi .... dapat aku bayangkan mat pet jual kasut tuuu .RM50 je bang .... wawawaaa
cakap pasal mat pet ... ada sekali masa kau dok melepak kat CM ngan kengkawan aku .. datang laa mat pet ni bawak kasut nike ..SEBELAH JE KOOO ... slamber je dia datang kat kawan aku .... bang ... 5 engget je bang ... kasut NIKE nii ... baru agiii ... tapak tak jejasss ....
adehhhh sakit prot ketawa .. kata kawan jijah .. ko nak wat ape kasut sebelah?? main Teng teng?? .... hahahha ada gak specis cenggini ... hmmm itu laa kalo dah high ... dah lupe segala...

ok ah ... jijah nak gi makan dulu ... 2 b continued ... adiossss...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky