keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 24 Januari 2010

lambat ..


Huuu smlm tido dah nak kul 2. Assignment nye pasal laa ... soo sedang elok masa paklah panggil .. HP aku pun menyanyi..hahaha tapi sempat agi aa sound menyaund ... Mekasih lah paklah ..kejutkan jijah tadi pagi .. cumanya lom timing .. soo a bit rasa tak puas ati .. hahaha ... skang ni tak tau aa ... i need rest ... i need a good sleep.. hahaha .. teruk ekk ...

soo kuar umah dah jam 7.30 .. ape lagi .. macam F1 laa bawak kete ... part masuk kampung yg lambat nyerr .. jalan dah macam camel trophy daa ... slow .. kete adik ipar aku .. kang relai satu satu tak pepasal lak nak kena repair semua ...

sampai shah alam ... halamakkk .. jem tahap gila khinzir .. semua main nyondoll jerr .. macam laa dia sorang je ada kelas .. aku pun nak g kelas beb ..sabo aaaa ... nasib aku tak naik HUMMER .. kalo idak .. mau aku sudu je depa ... takot ..takott ... hahaha (niat tak baik ... iskkk) ... tak le .. korang bayang ler .. jalan tu tuk 2 kete je .. satu kete je satu laluan .. ni dah jadi 4 kete .. gila ke ape?? ahhh tak kiraaa .. aku masuk gak tadi .. melampau sehhh ...
udahnye dah nak kul 9 masa aku sampai tadi .. alang alang dah lambat .. aku singgah cafetaria .. beli makan lee .. ape lagi .. lapo koo ... abis kelas jam 1 .. paling kurang masa sblm lecturer masuk mengajar .. aku ngap laa ape yg sempat ...bukan ape .. kang kalo angin dah masuk .. pening kepala .. tak bley belajar... aku gak susah
aku ingat aku je lambat .. lepas aku masuk .. deret deret lagi menapak masuk kelas .. urghh .. teruk tul jem sini ... nyaris nyaris aku nak park kat umah pangsa depan tu .. menapak pun menapak laa ... nampak gaya ... kena datang lagi awal dari biasa ... n syukur lak .. tadi senang je dapat parking .. huuu ni satu agi masalah besar sec.17 ni .. parking takde beb .. kalo jijah naik kodok takpe gak ... ni naik kuda putih ... alamak ...
tetiba rasa macam nak pau je balik kuda besi aku ... mm atleast power sket mengkuda pepagi .. tak laa sangkot jem ... sangkot belakang kete yg lembab macam sipot khinzir ... hehehe ... tapi tang ujan aku tak daya ... basah beb .. basahhhh .... takpe aaa ... naik je kodok bila dah bayar road tax nanti ... mmm ... ok ah ... jap agi dah nak kena gerak gi lab lak ... skang ni kat kelas ... time rest .. takyah g makan lagi dah .. kenyang makan nasik goreng tadi pagi ...

cau cin cauu...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky