keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 23 Januari 2010

Mat gelap ..




isk ... susah gak aku nak menjawab tiap kali MAT Gelap ni ajak jumpe ... bukan ape .. aku skang dah malas nak jumpe member chatting .... kalau dulu ye ah .. start 1999 sampai laaa 2003 .. mm ... bebalik >> fk aa organize .. skang ni ... mmm takde yg baru ah ... paling last aku jumpe masa makan makan kat umah renny ... tu pun sbb laling DD ada .. kalo idak .. hehehe mekacih aaa ..

sooo .. mat gelap ni aku kenal > < awal 2000 .. dia memang di ampang gak .. n aku di kampung baru masa tu ... soo sampai skang aku still YM n facebook ngan dia ... each time dia cakap nak jumpe aku .. sure aku cakap aku tak jumpe sesape .. bila dia tanya ... ngape takmo jumpe dia? aku jawab laa aku tak jumpe semua ... hahaha tak menjawab soalan langsung ...

ape pun .. maaf je lah ... tak berminat nak jumpe sesape aa skang ni .. n masa tak sesuwaii ...

agaknye dia marah tak aku jumpe???

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky