keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 21 Januari 2010

musnah ana nye program

adoi .. apa suda jadi ... smlm ada laa sorang tu ... suka suki dia je suh aku tulis kat whiteboard .. then masa nak kena transfer masuk dalam format yg dah disediakan... ehhh dia suh aku lagik ... mmm .. memang mengada laa dia ... patut dia laa type masuk dalam soft copy... kalo macam tu nak jadi mem besau .. takyah datang jadi urusetia ... gatai namanya ... sib baik ko tua (kira aku leh sabar lagi laaa)
then semalam aku sempat ym ngan miki ... janji nak online malam tadi ..kes assignment ... hampes ... group aku abis kul 2 malam tadi ... erghh ... rasa macam otak ni dah jem ... takleh nak pikir dahh .... Ahad ni dah nak kena submit ... half way pun belum ... tu baru satu ... yg satu agi tu nak kena buat research lagi ... lom agi nak edit semua menda alah tu .. ahad ni gak kena hantar ...
aku rasa dalam bebanyak lecturer yg penah mengajar kitorang selama 4 sem ni ... sorang je lecturer yg boleh kompromi ngan kitorang .. kira dia leh paham masalah kitorang yg bekerja sambil belajar ni ... memang bebetul kena tahan mental n fizikal ... rasanya nak kena cuti esok ... kalo tidak cemana aku nak siapkan semua keje ni ... nengok laa cemana nanti .. yg pasti ... kena hantar AHAD ni... mm..hantam je la AMIE ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky