keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 9 Januari 2010

projek sem ini ..




Kejap nye rasa .. esok dah mula semester baru ... wawa ... cuti sem ni ingat nak ubah layout blog ape semua .. pc lak kong .. adehh ... sesak jap jijah rasa ...
ape pun cuti kali ni sempak juga jijah ejas tudung sulam ni ...
actually jijah tempah kat kawan 5 helai RM200 ..sulam dia buat sendiri katanya .. soo memula ingat nak jual je kat orang officemate .. sekali ... tak tau nak cakap la corak bunga dia tu .. nak kata bunga .. macam batang je pun ada ... hehehe .. korang nengok laa nanti ekk ... tepi dia jijah letak manik pink .. n tambah laa kat batang-batang tu manik .. jadi laa ala-ala bunga matahari ... ok lah ... sendiri pakai je pun ...

esok dah mula kelas ... mmm ... sadis nyerr..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky